Velkommen

Hvem er Ut og Ned?

Det som i begynnelsen bare virket som en ønskedrøm, begynner nå, litt om litt, å gå i oppfyllelse. Tenk deg å kunne drive med det du liker aller mest hele tiden! Det har vært tanken hele tiden, at vi skal ha det gøy og at speiderne har det like morsomt som oss når vi driver med klatring, rappellering og taubanekjøringen.

Første gang vi traff hverandre var på kretsleiren til Gudbrandsdal Krets på Kittilbu sommeren 2003, og siden da har vi klart å holde kontakten. Vi fant fort ut at vi hadde mange felles interesser. Enden på visa her var at Ut og Ned ble stiftet.

Hva er det Ut og Ned driver med?

Jo, vi er en gruppe livsglade rovere fra Gudbrandsdalen, Hedmark og Østfold som ønsker å drive med morsomme sprell og artige aktiviteter sammen med andre. Vi tar gjerne imot innbydelser om å være med på diverse arrangement, for eksempel ansvar for rapellering på kretsarrangement. Vi tar også på oss å åpne leirbålet på en ”annen” måte… Samt andre sprø sprell…

Ingen idè for liten og ingen forespørsel for dum!

Medlemmer

Når det gjelder gruppens medlemmer og ”fagfelt” så har vi kunnskap innen klatring og rapellering, fjell og brevandring samt at mange av oss har vært med på å arrangere vellykkede 13 arrangementer i kretsen.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål eller ønsker å benytte deg av våre tjenester er det bare å ta kontakt på post@utogned.com 

 

Her finner du mer info om oss

Undersider (3): Hva har vi gjort Nyheter Om oss